Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Η μαθηματική απόδειξη για το ότι ο δημιουργός του κόσμου μας είναι ο Σατανάς και όχι ο Θεός



Ο Ιησούς Χριστός όταν ήρθε και έζησε ανάμεσά μας, μιλούσε πολλές φορές με παραβολές,

θέλοντας με απλό τρόπο και χρησιμοποιώντας παραδείγματα βγαλμένα απ την καθημερινότητα, να διδάξει στους ανθρώπους που Τον άκουγαν, συγκεκριμένα πράγματα.

Σε μια απ αυτές τις παραβολές, αναφέρει, πως μπορούμε να καταλάβουμε αν ένα δένδρο είναι καλό ή όχι, κρίνοντας από τους καρπούς του. Με απόλυτα μαθηματική -ψυχρή- λογική, συνεχίζει λέγοντας το αυτονόητο, το ότι δηλαδή δεν μπορεί ένα δένδρο καλό, να κάνει πονηρούς-σάπιους καρπούς, και αντίστοιχα ένα σάπιο δεντρό, καλούς καρπούς.
Για να αποδείξουμε αυτό που θέλουμε, θα συμβολίσουμε το "καλό δένδρο" με το γράμμα Α , τους "κάλους καρπούς" με το Β, το "σάπιο δένδρο" με το Γ και τους "σάπιους καρπούς" με το Δ, τότε έχουμε:
Α=Β
Γ=Δ
Σύμφωνα με τα λογία του Χριστού ποτέ δεν μπορεί να ισχύει:
Α=Δ
Γ=Β
Αυτό πιστεύω γίνεται εύκολα κατανοητό απ όλους. Ας το κάνουμε όμως τώρα πιο συγκεκριμένο.
Το "κάλο δένδρο" (Α) ας ορίσουμε για το παράδειγμά μας ότι είναι ο Τριαδικός Δημιουργός ενώ το "σάπιο δένδρο" ("Γ") ο Σατανάς.
Ο Τριαδικός Δημιουργός Θεός, όπως βρήκαμε γραμμένο στα κείμενα των μεγάλων Ελλήνων φιλοσόφων και όπως μας επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ιησούς, είναι Άφθαρτος, Τέλειος, μόνο Φως και Ζωή, χωρίς κανένα σκοτάδι μέσα Του. Αυτό μάλιστα έμεινε και στις παραποιημένες γραφές του 4ου μ.Χ αιώνα: (Βλέπε Επιστολή Ιωάννου Α 1,5)
Σκεφτείτε τώρα, τι διδάσκουν όλες οι μεγάλες θρησκείες, πάρα τις οποίες διαφορές τους, από κοινού; Διδάσκουν πολύ γενικά πως ο αγαθός Θεός έφτιαξε τον κόσμο αυτό. Αυτό διδάσκεται ακόμη και στην εβραιοκεντρική θρησκεία του Χριστιανισμού, όπως αυτή διαμορφώθηκε τον 4ο μ.Χ αιώνα.
Το θέμα είναι ότι αν κάνεις σκεφτεί σε τι κόσμο ζει, ελεύθερα και απαλλαγμένος από τις σκοταδιστικές δεισιδαιμονίες των θρησκειών, με την παραπάνω ψυχρή μαθηματική λογική που μας έδωσε ο Χριστός, θα διαπιστώσει ότι:
  • Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι φθαρτός και όχι άφθαρτος.
  • Ο κόσμος στον οποίο ζούμε, είναι ατελές και όχι τέλειος. Ένα πολύ μικρό παράδειγμα αυτής της διαπίστωσης, είναι τα παιδιά που γεννιούνται ουκ ολίγες φορές με διάφορες αναπηρίες και τα σώματά τους εμφανίζουν γενετικές ανωμαλίες. Ποιος ευθύνεται για τα προβληματικά αυτά σώματα; ο Θεός ;
  • Στον κόσμο τον οποίο ζούμε, πανεύκολα καταστρέφεις, ενώ δύσκολα δημιουργείς και ακόμη δυσκολότερα διατηρείς-συντηρείς, το οποίο δημιούργημά σου. Απαιτείται πολύ μεγάλη προσπάθεια, για πολύ μικρό αποτέλεσμα.
  • Στον κόσμο τον οποίο ζούμε, όταν περνάς ευχάριστα ο χρόνος επιταχύνει, ενώ όταν περνάς δυσάρεστα επιβραδύνει, για να μεγιστοποιηθεί η διάρκεια της δυσάρεστης κατάστασης.
  • Στον κόσμο τον οποίο ζούμε, υπάρχουν τόσες πολλές εχθρικές προς τον άνθρωπο καταστάσεις, όπως δηλητηριώδες/επιθετικά ζώα, ενοχλητικά έντομα, καταστροφικά καιρικά φαινόμενα που μας απειλούν ανά πάσα στιγμή κτλ, που κάνουν το σύμπαν αυτό να θυμίζει μια συμπαντική φυλακή και όχι τη δημιουργία κάποιου καλού πλάσματος, πόσο μάλλον του Πανάγαθου Θεού.
  • Το ατελές σώμα μας κινδυνεύει από ακτινοβολίες και καταστρέφεται αργά, μέσω της οξείδωσης. Τα πάντα χάνουν με γρήγορο ή πιο αργό ρυθμό ηλεκτρόνια και αποσυντίθεται. Στο τέλος γερνάνε, σαπίζουν και πολλά από αυτά βρωμάνε κιόλας. Όλα ακολουθούν την ίδια πορεία, από την γέννηση και τη ζωή στο θάνατο. Ζούμε επάνω σε ένα σφαιρικό (πλανή)τη εγκλωβισμένοι, πρακτικά φυλακισμένοι σε αυτόν, αφού η σφαίρα αποτελεί την τέλεια φυλακή. Όσες θάλασσες και βουνά να διασχίσει κανείς, πάλι στο ίδιο σημείο θα επιστρέψει κάποια στιγμή.
  • Στον κόσμο τον οποίο ζούμε κυριαρχεί το πηχτό βαθύ σκοτάδι και όχι το Φως. Τι σχέση μπορεί να έχει η σκοτεινή ενέργεια και η σκοτεινή ύλη με τον αγαθό Δημιουργό των Πάντων που όπως έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες είναι μόνο Φως ; Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των κοσμολόγων, το σύμπαν το οποίο αντιλαμβανόμαστε, αποτελείται από τη συμβατική ύλη (την ορατή ύλη) σε ποσοστό μόλις περίπου 5%(!!!) ενώ η σκοτεινή ύλη υπολογίζεται ότι αντιστοιχεί σε ποσοστό περίπου 27%, με το υπόλοιπο ποσοστό να αντιστοιχεί στην επίσης μυστηριώδη σκοτεινή ενέργεια!

Αφού λοιπόν συμφωνήσουμε, πως όλα τα παραπάνω, αποτελούν δεδομένα αληθινά, τα οποία μπορεί ο καθένας να επιβεβαιώσει ρίχνοντας μια απλή μάτια γύρω του, τότε περνάμε στο επόμενο βήμα. Ταυτίζουμε όλα τα παραπάνω, με τους "σάπιους καρπούς" (Δ). Εδώ δεν μπορεί κανείς λογικός νους να διαφωνήσει, αφού τίποτε θετικό και καλό δεν εντοπίζεται σε αυτά.
Αν κάποιος δεχτεί, ότι ο δημιουργός του κόσμου στον οποίο ζούμε, είναι ο Θεός όπως όλες οι θρησκείες διδάσκουν, τότε αυτόματα δέχεται ότι όλα τα παραπάνω στραβά και ανάποδα δεδομένα του κόσμου μας οφείλονται σε Αυτόν. Δέχεται δηλαδή αυτόματα οτι ο Θεός δεν είναι αγαθός αλλά πονηρός και κακός ή/και ότι το "καλό δένδρο" (Α) που είπαμε στο παράδειγμά μας οτι είναι ο Τριαδικός Θεός, δημιουργεί "σάπιους καρπούς" (Δ). Ωστόσο ο Ιησούς, σαφέστατα μας ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν γίνεται. Δεν μπορεί δηλαδή να ισχύει η συνθήκη Α=Δ. Αυτό λέει και η ίδια η λογική.
Επομένως, αφού οι "σάπιοι καρποί" υπάρχουν γύρω μας και τους βλέπουμε, κάποιος τους έχει δημιουργήσει. Κάποιος έχει ορίσει να υπάρχουν όλες αυτές οι αρνητικές ιδιότητες στον κόσμο μας και τον έχει σχεδιάσει με τον τρόπο αυτό. Αφού λοιπόν το "καλό δένδρο", δηλαδή ο Θεός (Α), δεν έχει καμία σχέση με τους "σάπιους καρπούς" (Δ), τότε, το "σάπιο δένδρο" (Γ), δηλαδή ο λεγόμενος Σατανάς, Σαμαέλ, Γιαχβέ ή Διάβολος που σύμφωνα με όσα μας είπε ο Χριστός υπηρετεί το Σκότος, είναι ο μόνος υπεύθυνος για τους "σάπιους καρπούς" (Δ).
Αυτός λοιπόν, είναι ο δημιουργός του κόσμου μας, και όχι ο Θεός. Αυτό ακριβώς, το ότι ο κόσμος αυτός, είναι ψεύτικος και ανήκει σε μη αγαθό δημιουργό, μας είπαν δια μέσου των αιώνων οι μεγάλοι σοφοί των Ελλήνων και αυτό ήρθε να μας πει και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός επιβεβαιώνοντάς τους και δίνοντας πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για όλα.
Σκοπός δικός μας, είναι να αφυπνιστούμε και βαδίζοντας την οδό της αρετής, να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο ώστε να επιστρέψουμε όντας ικανοί στο βασίλειο του Φωτός, εκεί που υπάρχουν οι "καλοί καρποί" (Β). Εκεί που κάποτε ζούσαμε και απ όπου κάναμε το μοιραίο λάθος να φύγουμε.
Με πολύ απλό τρόπο, αποδείξαμε, το ότι ο κόσμος αυτός έχει δημιουργηθεί από το Σάπιο Δένδρο (Γ), δηλαδή το Σατανά, ενώ αντίστοιχα, ο κόσμος από τον οποίο προερχόμαστε και στον οποίο ανήκουμε, το βασίλειο του Φωτός και όλα όσα εκείνο περιέχει, αποτελεί τους "καλούς καρπούς" (Β), και έχει δημιουργηθεί από το Καλό Δένδρο (Α), τον Τριαδικό Δημιουργό.
Επομένως η μόνη συνθήκη που μπορεί να ισχύει είναι αυτή που ο ίδιος ο Χριστός μας είπε:
Α=Β
Γ=Δ
Όποιος δέχεται το αντίθετο, διαφωνεί με τον Χριστό, τους αρχαίους Έλληνες σοφούς και την ίδια τη λογική.
Τα μαθηματικά είναι απλά και κυρίως λάθος δεν κάνουν
πηγή:el.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου